Leum chun phrìomh shusbaint
Billing & Plans

Do unused data plans roll over?

Ùrachadh mu dheireadh: May 8, 2026

No. Unused data does not roll over. Each plan is valid only for its stated duration.

An robh an t-artaigil seo feumail?